Teglgården har 40 års fødselsdag den 1. februar og vi holder fødselsdag for børn, forældre og personale som er en del af børnehuset lige nu. Den 14. juni holder vi fødselsdag / jubilæum for alle i Teglgården - her inviterer vi venner af huset- tidligere ansatte og andre der har en tilknytningen til Teglgården gennem de 40 år.
Den 40 år gamle Teglgård med en skøn vinterhimmel som baggrund.
Kært barn har mange navne . Først hed vi " Den Integrerede Daginstitution Teglgården " dernæst kom vi til at hedde " Børnehaven Teglgården " og nu hedder vi "Børnehuset Teglgården " og i daglig tale er det oftest bare Teglgården.
Velkommen til Børnehuset Teglgården


Det er 40 år siden Børnehaven Teglgården så dagens lys.

Den 1.februar 1979 åbnede den Integrerede Dagsinstitution Teglgården .

Den 1. februar 2019 holder vi derfor en lille intern fødselsdagsfest for alle os der bruger Børnehuset Teglgården lige nu - men i juni - nærmere bestemt den 14. juni inviterer vi til jubilæum og fødselsdagsfest for Teglgårdens venner, herunder tidligere ansatte og naturligvis også nuværende brugere af Teglgården - både børn og voksne :-)  Vi glæder os til at se jer alle med tilknytning til huset , der kunne have lyst til at være med til at fejre dagen sammen med os og få genopfrisket gode minder om et langt børnehaveliv.
Den 1. februar 2019 bliver Børnehuset Teglgården 40 år , det festligholder vi ved en lille intern fødselsdagsfest på fredag den1. februar , hvor børnegrupperne synger sange og vi skal have lækre kagemænd.               Den 14. juni vil vi gerne invitere Teglgårdens venner , herunder tidligere ansatte, nuværende samarbejdspartnere og andre med tilknytning til Teglgården i de 40 år , til jubilæum og fødselsdagsfest . Invitationen gælder naturligvis også børn og voksne der er de nuværende brugere af Børnehuset. Vi glæder os til at se jer alle til en uformel sommerfest , med et glad og rart gensyn med den Gamle Teglgård og dens tidligere og nuværende brugere.  Med venlig hilsen fra alle i Teglgården :-)Aldersopdelte grupper i børnehaven.
Børnene er i aldersopdelte grupper.De yngste hedder Lopper, de mellemste Krokodiller og de ældste hedder Dragerne. Børnehaven er indrettet med værksteder og vi har således et byggerum, et motorikrum, en tegne/ malestue , en dukkekrog ,et dyrerum , et "frirum" og et dejligt stort fællesrum med køkken. Vi bruger også uderummet meget til ture og leg på vores legeplads.
Børnene har madpakker med  , men vi serverer hver dag formiddags og eftermiddagsmad . Susanne bager dagligt boller og andet brød , hun laver suppe eller smører rugbrødsmadder og skærer frugt og grønt til børnene.