En gruppe børn og en pædagog graver ud til plantning af et nyt æbletræ .
Der er mange dejlige kroge på vores legeplads, så børnene kan lege i små grupper .
Susanne giver en gyngetur - leg på legepladsen sommeren 2019
Leg på legepladsen sommeren 2019
Velkommen til Børnehuset Teglgården

Vi har valgt at vise nogle billeder fra vores dejlige legeplads, hvor der er mange kroge hvor børnene kan lege i små grupper , de kan gynge rutsche og cykle på cykler og gocarts. Vi har også en lille krog med krydderurter, kartofler og tomater , som børnene hjælper med at passe .

Hvis du har lyst til at komme og se Børnehuset og vores legeplads , så er du meget velkommen . Ring gerne på 87871340 og aftal tid , så du kan få en rundvisning . Vi har et dejligt lyst og rart børnehus , hvor der er mange kroge med plads til forskellige lege og kreative aktiviteter. Vi har de sidste 4 år samarbejdet med kunstnere som har været en del af vores hverdag i perioder og vi har haft drama og musik og kreakunst som en del af hverdagen. Kom gerne og se de seneste arbejder , der er blandt andet hjemmelavede instrumenter og eventyret Snedronningen.


Værksteder i Børnehuset Teglgården.
Otto viser hjemmelavede instrumenter
 Børnehaven er indrettet med værksteder og vi har således et byggerum, et motorikrum, en tegne/ malestue , en dukkekrog ,et dyrerum , et "frirum" og et dejligt stort fællesrum med køkken. Vi bruger også uderummet meget til ture og leg på vores legeplads.
Børnene har madpakker med  , men vi serverer hver dag formiddags og eftermiddagsmad . Susanne bager dagligt boller og andet brød , hun laver suppe eller smører rugbrødsmadder og skærer frugt og grønt til børnene.